AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sık orman görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı sıkarak öldürmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında sık sık deprem görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Kahve falında sık ağaç görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir