AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok sık görmek

Kahve falında birini çok sık görmek

Kahve falında birini çok sık görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, başarısının düşeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini çok sık gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkma börek yemek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık yılan görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında sık sık okul görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir