AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini sıktığını görmek

Kahve falında dişini sıktığını görmek

Kahve falında dişini sıktığını görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sohbetinin bozulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında dişini sıktığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak attığı adımların boşa çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık ağaç görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık yılan görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sık saç görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkma vermek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık karabasan görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir