AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri sıkarak kırmak

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak karanlıkların aydınlanacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık sakal görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında sık kıl görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında sık sık uçmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir