AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık tuvalete gitmek

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında dişini sıktığını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında sık saç görmek hatalarından erken döneceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir