AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık saç görmek

Kahve falında sık saç görmek

Kahve falında sık saç görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yeni bir hayat kuracağına, net bir bakış açısı kazanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında sık saç gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında sık saç görmek işlerine verimin hâkim olacağına, kazancının günbegün artacağına yorulur.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında limon sıktığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek kimseye borçlanmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık deprem görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık kabus görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık su içmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir