AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık tuvalet görmek

Kahve falında sık sık tuvalet görmek

Kahve falında sık sık tuvalet görmek fırsatların elden kaçırılacağına, ağzının tadının bozulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık tuvalet gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalettir.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak içinin ferahlayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında silah sıktığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir