AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, başarının düşeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sık sık kabus görmek ağız tadının bozulmayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir