AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini sık sık görmek

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini sık sık gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek ismini herkese duyuracağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine inanılır.

Kahve falında sık sık bebek görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, arzuların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir