AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık tuvalete girmek

Kahve falında sık sık tuvalete girmek

Kahve falında sık sık tuvalete girmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, anne baba duaları alınacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek hayatının kolaylaşacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sık saç görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında limon sıktığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık kabus görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir