AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon sıktığını görmek

Kahve falında limon sıktığını görmek

Kahve falında limon sıktığını görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında limon sıktığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında limon sıkmayı görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında limon sıktığını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sık sık kabus görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık idrar yapmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sık sık ev görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir