AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık kabus görmek

Kahve falında sık sık kabus görmek

Kahve falında sık sık kabus görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, içinin de rahat edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sık sık kabus gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sık sık kabus görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Kahve falında kabusla uyanmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında devamlı kabus görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kabus görerek uyanmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hep kabus görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında her gece kabus görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabus görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında sık kıl görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir