AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek gözyaşlarının dineceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı sıkarak öldürmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret eder.

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir