AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, güvenini sarsacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık sevgiliyi gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek büyük takdir toplanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkma yemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yönlendireceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında silah sıkan birini görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek adeta sinirden küplere bineceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık idrar yapmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir