AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkan yüzük görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında silah sıkan birini görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı sıkarak öldürmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında sık kıl görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir