AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilce sıktırmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir