AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık sevdiğini görmek

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, hep dinç ve genç kalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Kahve falında sık sık sevdiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında sık sık bebek görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek geçim derdine düşeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında sıkma yemek çok sıkıntılı bir hal alacağına, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir