AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini sıktığını görmek

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini sıktığını gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak ondan şifa göreceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek hem dua alacağına, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık saç görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iyi şartlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek işlerin de hafifleyeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında limon sıktığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir