AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini sıktığını görmek

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, elinin döneceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elini sıktığını gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkma yemek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık kıl görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık köpek görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, şansın ve bahtının da açılacağına delalet eder.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir