AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere tabak atmak

Kahve falında yere tabak atmak

Kahve falında yere tabak atmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere tabak atmak gördüyseniz:

  • Eski bir ilişki veya iş birliğiniz geçmişle bağlantılı işler, yatırımlar ya da maddi konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yere tabak atmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak atmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere bozuk para atmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbihi yere atmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Kahve falında birini yere atmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere taş atmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir