AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda sigara söndürmek

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hikmet sahibi olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde sigara söndürmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara söndürmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içip söndürmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işaret eder.

Kahve falında sigarayı söndürmek imkanlarının genişleyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir