AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı elinde tutmak

Kahve falında sigarayı elinde tutmak

Kahve falında sigarayı elinde tutmak rızkın genişleyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında elinde sigara tutmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara tutmak fakirlikten kurtulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara eline almak manevi bir rahatlama yaşanacağına, maddi anlamda rahatlamaya rivayet eder.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir