AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara tutmak

Kahve falında sigara tutmak

Kahve falında sigara tutmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zararın telafi edileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında elinde sigara tutmak kurulu düzenin yıkılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Kahve falında sigara tutmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara sardığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında cebinde sigara görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Kahve falında çok fazla sigara içmek hayatından razı geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara tütünü görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir