AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı elinde görmek

Kahve falında sigarayı elinde görmek

Kahve falında sigarayı elinde görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yeni siparişler alacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı elinde gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında elinde sigara söndürmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Kahve falında elinde sigara tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara eline almak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında elinde sigara görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir