AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sigara tutmak

Kahve falında elinde sigara tutmak

Kahve falında elinde sigara tutmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elinde sigara tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Kahve falında elinde sigara tutmak yurtdışına gidileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak çok kötü günler göreceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında sigara tutmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında sigarayı elinde görmek kazancın düşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sigara eline almak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında elinde sigara görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde sigara söndürmek mülkiyetinin de artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir