AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara eline almak

Kahve falında sigara eline almak

Kahve falında sigara eline almak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara eline almak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında elinde sigara görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde sigara tutmak işlerinin karışacağına, isabetli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sigarayı eline almak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir