AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde sigara görmek

Kahve falında birinin elinde sigara görmek

Kahve falında birinin elinde sigara görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, önemli kişi haline geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde sigara gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında sigarayı eline almak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde sigara görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında sigarayı elinde tutmak kazanılacak ve ele geçecek paraya, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinde sigara görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir