AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sigara söndürmek

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında sigara içip söndürmek zenginliğin kapılarının açılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek ön planda kalmayı sağlayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, şansa yorulur.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Kahve falında kolda sigara söndürmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir