AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek

Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek

Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, aşama göstermeyeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek iç dünyasının zenginleşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolda sigara söndürmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında elde sigara söndürmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sigara söndürmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içip söndürmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir