AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hak yolundan ayrılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında açılmamış sigara paketi gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, beğenilen işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında açılmış paket görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi bulmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında paket sigara almak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden sigara paketi almak işlerinin baltalanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek emellere ulaşılacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara paketi vermek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında sigara paketi satın almak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir