AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi taşımak

Kahve falında sigara paketi taşımak

Kahve falında sigara paketi taşımak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zengin için yoksulluğa, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında sigara paketi taşımak adeta sinirden küplere bineceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi vermek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Kahve falında sigara paketi satın almak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sigara paketi vermek şansın ve bahtın da açılacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalettir.

Kahve falında bir paket sigara görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir