AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi saklamak

Kahve falında sigara paketi saklamak

Kahve falında sigara paketi saklamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında sigara paketi saklamak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek tüm düzenin alt üst olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulur.

Kahve falında iki paket sigara görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında paket paket sigara görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sigara paketi vermek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sigara paketi satın almak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir