AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi bulmak

Kahve falında sigara paketi bulmak

Kahve falında sigara paketi bulmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, talihinizin artacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında sigara paketi bulmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sigara paketi bulmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş sigara paketi görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi taşımak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket sigara almak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, geriye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında paket paket sigara görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında iki paket sigara görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında paket sigara görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir