AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket paket sigara görmek

Kahve falında paket paket sigara görmek

Kahve falında paket paket sigara görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sorunların günden güne azalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paket paket sigara gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında paketle sigara görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir paket sigara görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek çok zengin olacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi bulmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işarettir.

Kahve falında paket paket sigara görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına inanılır.

Kahve falında sigara paketi vermek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir