AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi toplamak

Kahve falında sigara paketi toplamak

Kahve falında sigara paketi toplamak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara paketi toplamak gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Kahve falında sigara paketi toplamak maddi anlamda çok zorlanacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek kudretinin yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında paket sigara almak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi satın almak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara paketini atmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında sigara paketi taşımak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir