AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sigara paketi görmek

Kahve falında mavi sigara paketi görmek

Kahve falında mavi sigara paketi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi sigara paketi gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paket sigara almak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek onun her zaman başında olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında sigara paketi satın almak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında sigara paketi vermek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi taşımak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir