AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi görmek

Kahve falında sigara paketi görmek

Kahve falında sigara paketi görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının bozulmayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sevinç ve sürura işarettir.

Kahve falında sigara paketi gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Kahve falında paketle sigara görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi bulmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketini atmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sigara paketi taşımak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine sigara paketi vermek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sigara paketi almak sağlığın da bozulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir