AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket sigara almak

Kahve falında paket sigara almak

Kahve falında paket sigara almak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında paket sigara almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında birine sigara paketi vermek kazancın ikiye katlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında paket sigara görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketini atmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi satın almak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek kızgınlıkların geçeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir