AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi satın almak

Kahve falında sigara paketi satın almak

Kahve falında sigara paketi satın almak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, iyi kısmetleri olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketi satın almak gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Kahve falında sigara paketi satın almak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir paket sigara görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında paketle sigara görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi vermek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paket sigara görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında boş sigara paketi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Kahve falında sigara paketi saklamak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir