AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket sigara görmek

Kahve falında paket sigara görmek

Kahve falında paket sigara görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paket sigara gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında sigara paketini atmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında paket sigara görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işarettir.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinden sigara paketi almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir paket sigara görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sigara paketi taşımak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sigara paketi vermek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir