AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaranın külünü görmek

Kahve falında sigaranın külünü görmek

Kahve falında sigaranın külünü görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, hastalıklarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sigaranın külünü gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Kahve falında sigara külü yutmak onlara doyasıya sarılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında sigara külü temizlemek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara külü dökmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sigara külü görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külü görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış kül görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün küllerini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir