AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara külü görmek

Kahve falında sigara külü görmek

Kahve falında sigara külü görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara külü gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında sigara külü görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara külü yutmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet eder.

Kahve falında sigara külü dökmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında sigaranın külünü görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara külü temizlemek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak kül görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında yanardağ külü görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kül toplamak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir