AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kül görmek

Kahve falında evin içinde kül görmek

Kahve falında evin içinde kül görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bunun da geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kül gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında evin içinde kül görmek kendisini ailesine vereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sigara külü dökmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında kül yediğini görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir