AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara külü dökmek

Kahve falında sigara külü dökmek

Kahve falında sigara külü dökmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara külü dökmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sigara külü dökmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül dökmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sigara külü yutmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara külü temizlemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sigaranın külünü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sigara külü görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yanıp kül olmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, güzel günler için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kül toplamak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir