AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara külü temizlemek

Kahve falında sigara külü temizlemek

Kahve falında sigara külü temizlemek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, düşmanlarının güçleneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında sigara külü temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında sigara külü temizlemek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sigara külü yutmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında sigaranın külünü görmek az da olsa feraha çıkılacağına, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara külü dökmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara külü görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül temizlemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında kül temizlemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir