AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül temizlemek

Kahve falında kül temizlemek

Kahve falında kül temizlemek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında kül temizlemek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında sigara külü temizlemek elden arka arkaya paralar çıkacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sobadan kül temizlemek işlerinin kapanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül temizlemek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kül rengi kedi görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kül toplamak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ocak külü görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba külü görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, evlerin ayrılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir