AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanardağ külü görmek

Kahve falında yanardağ külü görmek

Kahve falında yanardağ külü görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanardağ külü gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Kahve falında yanardağ külü görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağı lavı görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanardağdan kaçmak çok iyi sonuçlar vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanardağa tırmanmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lav görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir