AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül toplamak

Kahve falında kül toplamak

Kahve falında kül toplamak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında kül toplamak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kül tablası görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında kömür külü görmek işlerinin çok iyi gideceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında küllük kırmak ruhsal korkularından da arınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kül görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında soba ve kül görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir