AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak kül görmek

Kahve falında sıcak kül görmek

Kahve falında sıcak kül görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, rahat bir hayat yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, mal sahibi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak kül gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında sıcak kül görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kül görmek bekar ise evleneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış kül görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında kül atmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kül olmuş ev görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında cam kül tablası görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kül yağdığını görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun külü görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir