AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanıp kül olmak

Kahve falında yanıp kül olmak

Kahve falında yanıp kül olmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında yanıp kül olmak gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Kahve falında yanıp kül olmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış kül görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek amaçlarına ulaşmaya, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara külü yutmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kül toplamak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba ve kül görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kül tablası görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir